16.08.2009 г., 22:20 ч.

Аз, Зорница 

  Поезия » Любовна
803 0 3

Обичам те такава - дива и различна,

несъвършена, ангелска, добра.

Обичам те такава - мила и себична,

непоносима, прелестна и зла.

 

Не искай любовта ми, захвърли я,

в краката си без милост я стъпчи,

душата ми вземи, изпепели я!

Сърцето пак за тебе ще тупти.

 

Убий ме ако искаш, погреби ме,

вземи ми всичко - въздух и вода,

изтрий от мислите си мойто име!

И все едно - аз няма да умра.

 

Ще се родя в очите ти - сълзица,

ще потека във вените с кръвта,

ще бъда вечно аз - Зорница,

ще те обичам даже след смъртта!

© Зорница Петровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Страхотно!/6/
  • Фантастично е! Мелодията е просто страхотна. Но... римата "вода" -- "умра" не е удачна.
  • Звучи хубаво, и изпълнено със обич. ПОЗДРАВ!
Предложения
: ??:??