7.10.2009 г., 23:52 ч.

* * * 

  Поезия » Философска
748 0 11

 

И ето ме отново тук

същата, но не съвсем-

песен със подобен звук

и текстът - малко изменен....

Но смисълът на думите е тоя,

душата не изменя своя лик,

страхът, съперник на покоя,

пробожда я със остър щик,

но отстоява тя  непоклатима

и достойно своя миг изчаква

макар, че толкоз път измина -

щастлива е, не се оплаква.

Една душа, която знае, иска, плаче....

и ето ме отново тук

същата, но не съвсем,

тая песен, тоя звук....

завинаги остават в мен!      

© Летисия Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??