20.04.2017 г., 17:17 ч.

*** 

  Поезия » Друга
291 0 0

Свещица в храма да запалим, 

пред Божията майка поглед да сведем,

да пази нашите деца да я помолим

и смирени почит да ѝ отдадем.

Тя майчината болка е познала

и до Господ възвишено стои,

сълзите ни от мъка би разбрала

и с обич грешките ни ще прости.

Това, че ми помогна не забравям,

яйце и китка цвете ще ѝ подаря,

затова не спирам да я благославям

и от все сърце да ѝ благодаря.

 

Мария Попова

© Мария Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??