3.02.2008 г., 13:39 ч.

* * * 

  Поезия
1111 0 8
Стига ми студът
навън,
стига ми,
че в къщи
тъй уютно е
и не може никой
на света
да ми вземе
вярата
за утре!







© Ая Цонева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??