22.07.2009 г., 0:59 ч.

* * * 

  Поезия » Друга
490 0 6

 

 

 

                                                               Моля се небето да усмихне

                                                               мъката човешка.

                                                               Моля се луната да погали

                                                               душите, преситени от болка.

                                                               Моля се звездите топлината

                                                               да вселят.

                                                               Няма време за съмнения и страсти.

                                                               За мъки и страдания, сълзи и болка.

                                                               Сега ни има и кръвта ни е за малко.

                                                               Избрани сме за обич, вяра, смелост.

                                                               Моля се на слънцето да освети

                                                               пътеката към вечното добро.

© Атанас Ганев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??