9.08.2013 г., 20:29 ч.

Балони и небе 

  Поезия » Друга
677 0 0

Щастието е балон
който пораства голям и отразява небето
а в апогея на съществуването си се пръска
и залепя тъжни останки
и слюнка на нечия стена.

 

Ако имаше кой да ми каже
и ако не си го казвах сама
колко е страшно и как ще боли
пак нямаше да го послушам.

 

Не съм пристрастена към присъствието ти
просто го искам до степен на нужда
искам го всичкото
искам те всичкият
за да знам, че си само мой
 както и аз (най-често) съм само за теб.

Много ти ходи леглото ми
остани там колкото искаш
да чувам съня ти
и да се опитвам да вляза в него
да го объркам, за да прилича на мен
 а после да ти покажа, изчервена 
моя балон отразяващ небето.

© Яв Енчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??