19.09.2007 г., 23:56 ч.

Бавно 

  Поезия
939 0 3
   Бавно

Не вярвам във внезапната любов,
която бързо идва -
като вихрушка ни понася -
палава, игрива ...
А после изтощена, изведнъж
оставя ни
и бързо, бързо си отива.

Аз вярвам в другата любов,
която идва бавно
и бавно,
като отрова ни опива...
А после бавно, бавно - цял живот
мори ни,
но не си отива.

© Майк Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??