10.01.2007 г., 22:18 ч.

бели ружи 

  Поезия
866 0 9

Нашето лято си отиде
със своя полски аромат и трепет
на бели ружи..
изгарящите нощи,
безсъние - откраднати копнежи...
вечерен  лунен танц...
недоизпeти от целувки песни...
скрити някъде във тъмното -
не можахме заедно да видим утрото -
защото не е позволено.
Нашето лято си отиде.
В миг  заграбихме със шепи всичко
и пирувахме със него вечер,
без да се наситим...
Сега опитваме се да го върнем -
недоизживяното -
а то е  истинско...
пораснахме - не смеем...
защото ни е забранено...

© Даниела Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??