15.04.2015 г., 20:52 ч.

Белият вятър 

  Поезия » Друга
312 0 5

 

 

                                   БЕЛИЯТ ВЯТЪР 

 

                                  А вече е вятърът със сини чорапи -

                                  един тричетвърт, другия къс.

                                  Играе в косите, забравил да хапе.

                                  Изгубил е някъде зимния хъс.

 

                                 Донася листенца от цъфнала слива.

                                 От белия облак Пролет струи.

                                 Макар за малко - сега сме щастливи! 

                                 Вятърът в нас пeперуди лови...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??