БЕШЕ...
=======
Беше миг
Беше лъч
Беше игра
Беше веселие
Беше лято
И огън
Момиче
Светлина
Много любов
Тийн
Франция
Аромати
Флирт
Прелест
Феерия...
Стих...
После кратка раздяла
Сълзи
Мечтания
И нощни фантазии
Нерядко страдание
Болка
Цензура
Скрити ридания
Прозрения
И ограничения
Премина
През цветната
Но умираща
Есен
С окапали много
Изгорели листа
После лед
Но без обещаните
Гейзери...
Вече зима
Самота
Неразбиране
Болка
Разочарования
Затваряне
Ветрове
Спомени
Сякаш...
Без бъдеще
Без надежда
И сега...
Само дума една
Думата
„Беше“
Все едно още
Уж може да бъде...
А... Дали?
Дали още може?
Има понякога даже
Думи като
.... „Ако“
И „Съдба“...
Но вече са казани
Някакси..
..Без сълзи
А с отминало
Някакво свършило
Примирение
Да, БЕШЕ...
11.12.2020
© М В Всички права запазени