Dec 11, 2020, 11:43 AM

Беше... 

  Poetry » Love
407 1 0

БЕШЕ...

=======

 

Беше миг

Беше лъч

Беше игра

Беше веселие

Беше лято

И огън

Момиче

Светлина

Много любов

Тийн

Франция

Аромати

Флирт

Прелест

Феерия...

Стих...

 

После кратка раздяла

Сълзи

Мечтания

И нощни фантазии

Нерядко страдание

Болка

Цензура

Скрити ридания

Прозрения

И ограничения

Премина

През цветната

Но умираща

Есен

С окапали много

Изгорели листа

 

После лед

Но без обещаните

Гейзери...

Вече зима

Самота

Неразбиране

Болка

Разочарования

Затваряне

Ветрове

Спомени

Сякаш...

Без бъдеще

Без надежда

 

И сега...

Само дума една

Думата

„Беше“

Все едно още

Уж може да бъде...

А... Дали?

Дали още може?

 

Има понякога даже

Думи като

.... „Ако“

И „Съдба“...

Но вече са казани

Някакси..

..Без сълзи

А с отминало

Някакво свършило

Примирение

 

Да, БЕШЕ...

 

 

11.12.2020

 

 

 

 

 

 

© М В All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??