5.08.2015 г., 0:07 ч.

Беше… 

  Поезия » Любовна
359 0 2

Беше…

 

Беше като филм, но всъщност истинско,

накара ме да треперя, спря ми дъха,

беше една реална малка приказка,

написана далеч през девет планини в една…

 

Беше всичко толкова невероятно,

че малка вероятност има да се случи пак,

когато нещо ти е толкова приятно

или е невъзможно, обречено или няма как..

 

Беше емоция, копнеж и чувство,

за които думите не стигат да се обясни,

беше повече от най-великото изкуство,

но шедьовъра само пред сърцето се разкри…

 

Беше танц на необятна лудост,

която като болест още ме държи,

не вярвах, че е свършила и чаках чудо,

което някак си да може да я продължи…

 

Но беше колкото силно, толкова кратко,

в живота бързо свършват хубавите неща,

остава само споменът от моментите сладки,

примесен с горчивия вкус на необяснима тъга…

 

Беше най-великото усещане за мене,

само при спомена очите ми се пълнят с плам…

Но глагола „беше“ е във минало време

и може би е най-добре да остане всичко там…

© Радослава Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря! Много мило! Просто в живота е така - хубавите неща свършват бързо, като една кутия с много вкусни бонбони! Да, те свършват бързо, но спомена за това колко вкусни са били винаги остава!
  • "Беше всичко толкова невероятно,
    че малка вероятност има да се случи пак,
    когато нещо ти е толкова приятно
    или е невъзможно, обречено или няма как.."

    Отново ми хареса,както и всичко друго което прочетох от теб!
Предложения
: ??:??