7.04.2012 г., 23:02 ч.

Без... 

  Поезия
781 0 4

 

 

Песен
и просешка шепа,
пълна със студ.
Лакирани погледи
на самотници
в повратна съдба
на доказано луд,
луд свят, скрил се
на топло под потника
на всеки, блуждаещ
в миманса на времето.

Времето-нищо.

Черно-бели цветя
разцъфтели при третия опит
в безсъние нищят нощта
и чакат снега да ги стопли.

Времето-нищо.

Времето-нищо е сълза,
сълза, преплетена в песен.
Песен, която аз пея
хиляди пъти,
когато те няма...

Времето-нищо без теб.

 



© Найден Найденов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??