7.02.2009 г., 23:57 ч.

"Без Име" 

  Поезия
434 0 1
"Без Име"

Звезди
оглеждащи се в езерата
блестящи камъни
във лунна светлина
очи изпълващи
със блясък тъмнината
сълзи за прошка
поглед за вина
Вятър
разлюлени клони
разпилени хиляди
блястящи цветове
думите се блъскат
ураган от спомени
ме носи безконечно
в различни светове
Нощ
препълнена със сенки
зад всеки ъгъл
скрила страх и самота
любов  потърсих
няма истини
във болката е скрита
с хиляди лица

© Дидо Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Много ми допадна
    Интересни "съвпадения" си мисля с нещо, което написах и кръстих по същия начин
Предложения
: ??:??