3.09.2009 г., 15:55 ч.

Без изход 

  Поезия » Друга
639 0 1

Без изход

 

Тичам.

Безспир.

Дишам учестено

и по-учестено.

Едва си поемам дъх.

Не спирам.

Давя се в сълзите си.

Краката не ме държат.

Блъскам се.

Продължавам

да тичам.

Загубих се.

Не мога да открия изхода.

Никъде няма табели,

само мрак

и студ.

Писък.

Собственият ми глас отеква

в бездната.

Искам да изляза от лабиринта

на болния си мозък.

© Анин Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??