16.11.2007 г., 16:56 ч.

Без любов 

  Поезия » Друга
638 0 12

Ще престана да пиша. Ще престана да мисля.

Ще престана да чувствам.

Ще се мъча да съществувам -

ден след ден

без любов, без разбиране,

без...

А,  всъщност просто няма да съм жива!

© Анна Дюлгерова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??