Nov 16, 2007, 4:56 PM

Без любов 

  Poetry » Other
639 0 12

Ще престана да пиша. Ще престана да мисля.

Ще престана да чувствам.

Ще се мъча да съществувам -

ден след ден

без любов, без разбиране,

без...

А,  всъщност просто няма да съм жива!

© Анна Дюлгерова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??