19.10.2021 г., 22:05 ч.

Без теб 

  Поезия » Друга
351 2 6

Не е път,

щом не води в дома ни!

Не е дом,

щом не чувам смеха ти!

 

Без теб дните са скучни,

а вечерите от сълзи пресолени.

Всеки шум ми напомня твоите стъпки,

във всяка разтворена пъпка

усещам дъха ти!

 

Дъжд и птица ми носят утеха.

Бяха пак на нашата пътека!

© Василка Ябанджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??