17.02.2018 г., 2:09 ч.

Без заглавие 

  Поезия » Философска, Бели стихове, Свободен стих, Строги форми, Друга
884 4 5

,,Дим.

Цигарен дим.

Надежда, утеха или самоунищожение?!"

 

18.04.2017

© buchittaa Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??