Feb 17, 2018, 2:09 AM

Без заглавие 

  Poetry » Phylosophy, White poetry, Free verse, Strict forms, Other
909 4 5

,,Дим.

Цигарен дим.

Надежда, утеха или самоунищожение?!"

 

18.04.2017

© buchittaa All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??