6.01.2005 г., 11:04 ч.

Без заглавие 

  Поезия
922 0 2
Отпечатъци от
усмивки върху паважа,
оставени някога, отдавна, преди,
в един от дългите летни,
слънчево усмихнати дни,
леко сияят...
Листата върху тях образуват колаж
и напомнят за минал, красив,
съвършен сякаш спомен - мираж,
който ден след ден избледнява,
малко по малко..постепенно..
с живота неспособен да се сражава.
И след като завинаги умре
от време на време се връща
там - в тихата, сива, в старата къща..,
построена от спомени -
сбъднали се мечти,
но твърде, твърде отдавна ..
били...

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря Радвам се, че ти е харесал.
  • Хубав стих!Поздрави!
Предложения
: ??:??