Безцелно
Вървях безцелно
в прекрасен слънчев ден
размазана от скука...
Бутилка стъклена окото заслепи.
Уж беше празна (че на кой му пука)!
Подритнах я... ала от там изскочи
страшен дух.
Спокойствието бе до тука!
---
Не вярвай на око и слух
щом имаш работа със дух!
© Кина Буюклиева Всички права запазени