18.10.2008 г., 17:51 ч.

Безименно 1 

  Поезия » Любовна
893 0 14

 

Боли. А болката набъбва бавно,

не е като от удар с нож.

Боли по малко, нахално плавно,

в страданието ми намерила разкош.  

 

Боли. Утайките от стари чувства

заплуваха във днешната ми чаша чай,

от загорелите стени на спомена отлющени -

изсъхнал спомен с предсказуем край.  

 

Горчи. Горчив е чаят - грешка няма,

с присвито гърло сърбам днес,

от билето омайно на измамата,

подправено със щипка натрошена чест.

© Здравка Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??