1.04.2011 г., 22:38 ч.

Безмълвен крясък 

  Поезия » Любовна
838 0 6

              Във стаята привикнало сама,
              се лута безпосочно тишината,
              прииждащи минути се множат
              и раждат часове безмълвен крясък.

              На масата белее се листа,
              очите му във моите проглеждат,
              писалката докосва го.... и пак
              започвам да те пиша. За последно.


© Эоя Михова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??