Apr 1, 2011, 10:38 PM

Безмълвен крясък 

  Poetry » Love
841 0 6

              Във стаята привикнало сама,
              се лута безпосочно тишината,
              прииждащи минути се множат
              и раждат часове безмълвен крясък.

              На масата белее се листа,
              очите му във моите проглеждат,
              писалката докосва го.... и пак
              започвам да те пиша. За последно.


© Эоя Михова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??