4.12.2013 г., 13:46 ч.

Безмълвно 

  Поезия
566 0 4
Обичаш ме.
И те обичам.
Заравям миговете ни
във вечност,
а пръстите си -
във косите ти.
Сами сме.
Плахи и...
недоизречени.
Очите ти са
океани нежност,
в които мога
да потъвам дълго.
А някъде над нас
искрят слънца
и се спотайват
в облачния хълбок.
Топя се в топли
капчици роса
и става цветна
тишината здрачна,
в която се изричаме
безмълвно.
Очите ми тежат
от пъстрота...
но ще заплачат,
чак като си тръгнеш.

© Христина Мачикян Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??