11.04.2007 г., 20:29 ч.

Безнадеждно 

  Поезия
1193 0 11
 

Аз скитам срещу сенките на хората

под тежестта на хиляди години.

                Намери ме...

Подари ми вярата в небето.

Жаждата да те усетя

                ме разкъсва.

И после падам на земята,

                разпиляна,

                с разплетени коси,

                с ранена кожа...

Не мога.

        А и ти не можеш.

Аз скитам срещу сенките на хората.

Вървя към теб от хиляди години.

Навярно ми е пречела умората

да разбера, че с теб сме се разминали.


                                                        23.03.2006

© Елица Мавродинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??