25.04.2009 г., 23:06 ч.

Безразборно 

  Поезия » Друга
754 0 3

Забравих да пиша,

забравих да мечтая,

научих се да дишам

и да се примирявам.

Откъснах се от корен -

родих се в какафония.

Опитах се да споря -

получих дисхармония!

Усмихвам се, когато

от болка се превивам

и плащам си богато

да се реализирам.

Да спя нощес не мога

от глупости най-вече -

подписах днес спогодба

с душата си, човече!

Да чувствам, да не казвам,

да страдам, да забравям...

С живота се наказвам,

май вече полудявам!

Във хаоса се лутам

и свят ми се завива,

дали ще се почувствам

отново силна, жива...?!

 

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??