22.01.2019 г., 9:06 ч.

Безсъница 

  Поезия » Свободен стих, Друга
380 0 1

Любовта ограбва сънищата.
А сънищата са заместени с реалност
като оазис в пустинята на дните.
Така очарователна е самотата,
таяща точно тази мъничка надежда –
оазисът във нея да откриеш,
но да заобичаш първо липсата му.
Нощта е тъкмо затова безсъница,
на всеки един самотник отредена –
една любов да има споделена.

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??