23.10.2007 г., 9:34 ч.

Безумно-чисто 

  Поезия
459 0 16
Отвън се чува воят непокорен
на вятъра, безумстващ върху клоните.
А те се гънат до припадане,
преглътващи неистовите му стенания.

Отвънка сенки се преплитат нежно,
като покайващи се фино пред душата.
Похотливият мрак обгръща им телата,
вибриращи, безмълвно-грешно!

Откопчили се бавно от умиране,
светлеят като порцеланови амури,
на вятъра след дръзкото флиртуване
и се изкъпват в чисти, свети извори!

© Мариола Томова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??