24.04.2021 г., 7:06 ч.

Безусловно 

  Поезия » Друга
242 0 0

 

Улиците празни,

времето замряло.

Мухи под лампата

танцуват пияни.

Призрачно някак,

с дъх на заспало.

Пейките скучаят,

пусти магазините.

Само прозорците

ярко проблясват.

Зад тях е животът

дори в безпорядък.

Без лицеви маски

и без условности.

Светът си събрал

край масата холна.

Какъв щастливец си,

а не си го разбрал.

 

© Паулина Недялкова

© Паулина Недялкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??