5.05.2019 г., 19:42 ч.

Бият камбани отдалеч (Цикли стихотворения Минерва) 

  Поезия » Друга
547 0 0

Бият камбани отдалеч,
а в долината се късат мъглите.
Вечерите настаняват се веч
и галят невидимо земите.

И ако чуеш звън като от меч  -
забрави занапред за самотите.
Ще дойде до теб нова вест,
като преди от далечините.
     
Камбаните звънят навред
и късат докрай тишините.
Нежни думи ехтят отпред
О, сладка орис, дошла ли си вече?!

© Светлана Тодорова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1391 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??