21.12.2022 г., 6:39 ч.

Благодаря 

  Поезия » Философска, Гражданска
203 0 2
                        Благодаря 

 

Благодаря на отца ми, благодаря на Бога,

че ме е дарил с дарбата да пиша слова.

Да величая делото му аз да спра не мога,

защото е загинал, жертвал себе си за хората.

 

Благодаря на моята мила добра майка,

която е до мен през деня, дори в съня.

Която се бори всеки ден без да се вайка,

една дребна жена, но голяма и с добра душа.

 

Благодаря на моята мила но нерадостна съдба,

тя е винаги до мен тъжна а понякога усмихната.

С нея вървим заедно в Живота , Тя и Самота,

живеят в мен и отиват си когато дойде Любовта.

 

А аз продължавам да мечтая и да благодаря

и да сбъдвам всяка своя мечта с много борба.

И за стиховете си искам само една дума от душа,

едно благодаря от хората, от децата ми и от рода!

 

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??