3.12.2008 г., 20:22 ч.

Благодаря 

  Поезия » Друга
685 0 2

 

 

Благодаря

 

Душата ми е стегната във възел,

няма прозорци, няма врата.

Сърцето бие в ушите ми лудо -

докога ще издържа?

 

Какво сам си направиш...

Господи, благодаря -

когато от Адам ме създаде,

че си ми дарил сълза.

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??