14.06.2019 г., 19:52 ч.

Благодаря 

  Поезия » Друга
264 0 1

Аз искрено благодаря,

за фалша и безсрамието във душата ти,

че твоите лъжи и отрицание,

направиха ме по-дебелокожа 

и безстрашна.

Аз съм боец,

не се предавам пред предатели.

Благодаря,

извиненията сложи ги

в джоба си,

продължавам,

а ти си чакай сам,

там разни влакове.

© Jivka Koleva Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Вдъхновение е живота ми,малко тъжен за жалост,благодаря!Лека вечер!
Предложения
: ??:??