Аз искрено благодаря,
за фалша и безсрамието във душата ти,
че твоите лъжи и отрицание,
направиха ме по-дебелокожа
и безстрашна.
Аз съм боец,
не се предавам пред предатели.
Благодаря,
извиненията сложи ги
в джоба си,
продължавам,
а ти си чакай сам,
там разни влакове.
© Jivka Koleva All rights reserved.