14.05.2009 г., 19:37 ч.

Блеснаха мечтите 

  Поезия
614 0 12

Преглътнах и последните си мисли...

Сега мълча

и казвам повече.

От тази тишина пулсира смисъл.

Не го ли чуваш –

той е надпосочен.

Във него ще кръщаваме

живота си;

ще ни облича, както подобава

за празненства,

в които се обичаме

и даваме,

и даже ни остава...

Като на сватба

пак ще се почувстваме,

ще заиграят пламъци

в душите...

 

Преглътнах остарелите си истини...

Сега мълча.

И…

блеснаха мечтите!

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??