21.07.2009 г., 22:36 ч.

Близо до звездите 

  Поезия
541 0 12

Днес се изпълниха 40 дни от смъртта на татко СПАС

 

Сбогом, тате!

Няма път назад.

Ще се възнесеш

към Светлината.

Моля се

за твоята душа,

да ти е добре

оттатък...

Ние тихо пак ще помълчим,

ще запалим свещи

и кандило,

после Бог над нас ще се смили

и ще ни дари със сила...

Теб ще те посрещнат в твоя път

Божията Майка

и светците,

ангелите ще те преведат

към дома ти

близо

до звездите!

 

© Руми Бакърджиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??