5.01.2008 г., 16:22 ч.

Блян 

  Поезия
898 0 7

Ти имаш хиляди приятели,

от тях за мен не идва ред,

ала сред толкоз обожатели,

кажи ми, имаш ли човек?

 

Такъв, на който да разчиташ,

да е с богат духовен свят,

когото можеш да обичаш,

да не е само твой познат.

 

Това за теб да бъда исках,

това тъй дълго аз мечтах,

но всичко в себе си подтисках

и нищичко не ти казах.

 

Бъди щастлива, ти, която,

бе Божество, звезда в нощта,

за мен ти беше нещо свято,

тъй остани си - блян, мечта.

© Стефан Станчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??