30.08.2009 г., 11:53 ч.

Болест 

  Поезия » Друга
511 0 1

Усещам се някак болна от ненавист,

ядосана на мрачния свят.

Очите ми сякаш са потъмнели

и стискам безпричинно юмруци.

На кълбо от непознати чувства

съм свила, пасирала душата си.

Нямам представа какво се случва…

Слънцето май се е скрило.

Есенна треска…

и може би има температура.

Усещам лицето си - в пламъци плува

и косите ми по-парещи от преди.

Само две кърпи, напоени с оцет

и ще бъда щастлива…

Слънцето, излекувано, ще се появи!

© Натали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??