25.11.2006 г., 20:34 ч.

Болезнено 

  Поезия
466 0 2

Обичайки аз всичко твое,

преклонен пред твойта красота

разбирам туй всичкото защо е –

защо живея в долна нищета.

 

Виждам пак лицето ти изгряло

като светло утро в мрачното небе.

От любов по теб сърцето ми е затуптяло,

от любов то може и да спре.

 

Раздадох аз душата си голяма

oчаквайки единствено любов.

Сега,когато в нея нищо няма

бродя мрачен,обзет от студ суров.

 

Останал сам без никаква надежда,

Отхвърлен със обиди и кавги

разбирам,че живота ми се свежда

до любов,раздяла и кървави сълзи.

© Орлин Първанов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Съгласна съм с Джейни.
  • "разбирам туй всичкото защо е –

    защо живея в долна нищета."
    Заради нейната красота, живееш в нищета!?Ето как се убива един стих в гонене на римата...
    Иначе ми хареса стихът !



Предложения
: ??:??