20.06.2019 г., 17:28 ч.

Боли 

  Поезия » Философска, Свободен стих, Друга
774 0 0

Бягам задъхана към 
приказната гора. 
Дърветата голи 
скриват следите ми. 
 
Там на езерото-
призовавам луната. 
Паля огъня -
взирам се в пламъка. 
 
Подивяла танцувам. 
Острието гали 
меката кожа. 
Кръвта ми бушува. 
 
Ноктите остри-
душата разкъсаха. 
Сърцето, изтръгнато -
още тупти. 
 
Воят на вълците -
писъците ми скри. 
Прегризала чувството, 
че те няма - (Боли)! 
Пръст върху лицето ми -
лице върху пръстта…

 

© Екатерина Глухова Всички права запазени

Произведението е включено в:
  1405 
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??