2.02.2022 г., 9:55 ч.

Боли да те обичам 

  Поезия » Любовна
1034 6 13

      На теб...

 

Боли, когато те отричам

и болката, дълбоко в мен

гори, докато те обичам,

непоносимо забранен.

…………………..

Пулсира нетърпима жажда,

пълзи болезнено красива

под кожата ми и разяжда

последната ми съпротива.

 

Нощта целува своя ден

и кървава сълза раздира

копнежа ѝ несподелен

докато стенейки умира.

 

А в утрото щастлив денят

расте с неосъзната мощ

и тръгва сам по своя път

към нова, по-желана нощ…

…………………..

Боли, когато се отричам

от болката дълбоко в мен.

Гори, докато те обичам,

а ти си… забранен!!!

© Цвети Пеева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??