31.01.2019 г., 1:48 ч.  

Роден за бури 

  Поезия » Друга
460 1 4

Не ме подмина бурята,

не ме пожали и пороят.

Животът - океан свиреп,

разбиваше вълни във мен.

 

Не ме забрави приливът,

не ме остави вятърът.

Животът със език солéн

дълбаеше до дъно пясък.

 

Брегът за бури е роден,

отдавна съм разбрал това

и няма никой пощадéн,

виновен няма за съдба.

 

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??