20.02.2019 г., 8:25 ч.

Брекзит 

  Поезия » Хумористична, Гражданска
318 0 3

Ха, честита ни Европа!

Да сме живи, да сме здрави!

Ама нещо се разхлопа,

кат' магарешка каруца.

Разни Пенки, разни крави...

Някой криви - други прави...

Англичаните корави - 

пак запретнали ръкави.

И си пият на Слънчака

на безценица коняка.

А Европа нека чака

за " развода " да решават.

Брéг ли беше, зѝд ли беше?

Всичко стана чака- рака!

И разводи също стават...

А каква венчавка беше!

 

Ха, честита ни Европа!

Пак, ще стягаме колана!

(то и дупка не остана)

Българино, ти си упорит!

Гледай сам да се оправяш!

" Кой на брéг, кой зад зѝд"

Лозунг нов! Сега открит!

 

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??