Ха, честита ни Европа!
Да сме живи, да сме здрави!
Ама нещо се разхлопа,
кат' магарешка каруца.
Разни Пенки, разни крави...
Някой криви - други прави...
Англичаните корави -
пак запретнали ръкави.
И си пият на Слънчака
на безценица коняка.
А Европа нека чака
за " развода " да решават.
Брéг ли беше, зѝд ли беше?
Всичко стана чака- рака!
И разводи също стават...
А каква венчавка беше!
Ха, честита ни Европа!
Пак, ще стягаме колана!
(то и дупка не остана)
Българино, ти си упорит!
Гледай сам да се оправяш!
" Кой на брéг, кой зад зѝд"
Лозунг нов! Сега открит!
© Хари Спасов All rights reserved.