Бягай от ранени хвърчила!
В чувствата вратите са измама.
Къщата без покрив оцеля.
Светло е, но в светлото ме няма.
Може да посегнат дъждове
с капчици по старото пиано.
Вазата с пауново перце...
Полъх е, но в полъха ме няма.
Скрила е гората цял Париж,
нищо, че луната е голяма?
Брой до три и после замълчи.
Тихо е, но в тихото ме няма.
Огън татуира ни вини!
Изгорели стъпките на двама.
В себе си последно ме търси!
Късно е, дори и там ме няма.