23.02.2020 г., 22:04 ч.

Бягство 

  Поезия » Любовна
570 1 3

Сякаш бягах с
вързани крака,
бягах и бягах
от любовта,
от щастието,
от непонятното 
за мен, за теб,
за нещастните,
сякаш бягах 
на забавен каданс,
а тя - любовта, тъй огнена и силна,
попари сърцето ми.
Бягах, сякаш знаех от какво...
Сгреших...

Да не бях бягал,
да бях инвалид,
да бях изгорял жив,
да бях обичал...

© Ибрахим Тарал Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??