10.04.2020 г., 12:47 ч.

Бягство в кръг 

  Поезия » Друга
678 3 8

Не ми останаха листа, за да окапят.

Как може да се случи есента?

И пролет няма. Само зимно хапят

изстиналите думи в утринта.

 

Обърнат гръб бил страница обърната.

Прочетохме ли себе си до края?

Ако не сме, е само бягство в кръг,

което ще ни върне до началото.

 

 

 

© Надежда Тошкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??