13.05.2008 г., 10:44 ч.

Бях... 

  Поезия
604 0 1

Каза ми да си вървя,

но искаш да остана,

каза ми, че си сама,

че нямаш в мен ти вяра,

каза ми, че днес съм друг,

че гласът ми се променя,

че сякаш правя го напук,

че мисълта ми с друга се заменя.

 

Но аз живях във фарс и във измама,

бях такъв, какъвто трябва, не какъвто съм,

сега съм истински - реален съм като гората,

не живея вече с таз имама, с този сън,

човек съм, стъпил здраво на земята

и не ще ме трогнат ничии слова за таз промяна.

© Веселин Наумов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • човек съм, стъпил здраво на земята

    и не ще ме трогнат ничии слова за таз промяна.

    !!!!!Смело напред!!!Хубав стих!!!
Предложения
: ??:??